Monenmoista kivaa on tehty hiihtolomaviikon aikana. Elokuvia, uintia, ulkoilua, ruuanlaittoa, museoita, shoppausta, kampaaja etc.

Kävin katsomassa uuden Tommi Korpelan elokuvan Miehen työn. Hyvää näyttelijän työtä Tommilta. Välillä nauratti ja muutamassa kohdassa en edes uskaltanut katsoa kankaalle. Yhdessä kohdassa pääosan Juha kaatui pöydältä suoraan selälleen ja tilanne oli niin todentuntuinen että vaistomaisesti laitoin silmät kiinni. Toinen kohta oli kun moukarilla lyötiin nilkaan. Siinäkin vaistonvaraisesti laitoin silmät kiinni. En sitten tiedä, mitä en nähnyt.Sali oli täynnä. Alunperin vierastin ajatusta mennä yksin sitä katsomaan, mutta siellä oli paljon ihmisiä, jotka nimeomaan tulivat yksin.

Työasiat ovat olleet mielessä jonkin verran, luin sähköposteja ja sain myös yhden työpuhelun ja sen johdosta tein työtä vajaan tunnin. Menen mielelläni maanantaina töihin. Tiedossa on varsin kiireinen kuukausi. Uusi iso ja vaativa hanke on alkanut ja toinen samanmoinen alkaa justiinsa. Molemmat päättyvät kesälomaan, jonka joudun pitämään ehkä turhan myöhään.

Maaliskuussa on myös tiedossa pari työmatkaa ulkomaille. mahdollisesti huhtikuussa vielä ainakin yksi tai kaksi Eurooppaan. Saas nähdä. Yleensä en paljoa matkustele kuin tässä pääkaupunkiseudulla asiakkaan luona ja firman eri toimeipisteissä poukkoilua.

Töissä on tullut kehuja eri tahoilta, virallista positiivista asiakaspalautetta ja julkinen kiitos hyvästä projektista. Vaan kun esimieskin sen jotenkin noteeraisi ?