Eilen olin iltapäivän palaverissa oman konttorini ulkopuolella (niin myös tänään ja huomenna). Pyörähdin sitten pääkaupungin erääseen kauppakeskukseen, jossa harvemmin käyn (= parkkipaikat ovat maksullisia, joten jos ei tee ostoksia yli 20 €, joutuu maksamaan muutamia euroja). Matkaan tarttui kaksi kirjaa, toinen on Åsa Nilsonne,  Siveysvyö. Yli 400 sivua hyvää lukemista. Toinen kirja oli Jarkko Sipilään Kosketuslaukaus. Vielä tarttui mukaan DVD, Mankelin Wallander sarjasta elokuva Valokuvaaja. Jarkko Sipilän luin jo yöllä puoleenväliin, toinen kirja säästetään viikonlopuksi, koska lähedemme mummolaan ja sinne häihin. Tänään en ehdi katsoa tuota DVD:tä, koska on torstai ja Teho-osasto päivä.

Nuorimmainen oli saanut lukujärjestyksen. Oli ihan kelpo ohjelma vuodeksi, kerran 8:ksi ja 9:ksi, loput 3 päivää 10:ksi. Varsinkin se on hyvä, että maanantai ja perjantai ovat 10-aamuja. Vaikka nuorimmainen on kolmannella, jakotunteja on vielä. Matikka, englanti, äidinkieli olivat jaettu a ja b-ryhmiin. Lisäksi tyttöjen liikkatunnit olivat aamulla, niin kaikki luokan pojat saivat 10:n aamun. Poikien liikkatunti on iltapäivällä.

Esikoinen menee 4 kertaa viikossa 8:ksi ja siten pääsee mun kyydissäni kouluun, joka on bussimatkan päässä. Kuopuksen koulu on juoksumatkan päässä, 500 metriä jyrkkään alamäkeen.