Palasimme matkalta jo eilen, mutta olin niin väsynyt matkasta, että en jaksanut vielä kirjoitella mitään,  surffailin vain muiden blogeissa.



Reissu meni hyvin ja pärjäsin autolla Tallinnassa oikein mainiosti.

Lähtösatamassa olimme liian aikasin, kuten minulla on tapana yleensä tehdä. Ja tietysti minun tuurillani auto joutui laivan keulaan, jossa piti peruutella ja asetella ensin auto oikeaan paikkaan (sama paluumatkalla).

Lauantaina shoppailimme ostoshelvetissä, lähellä lentokenttää. Sunnuntaina kävimme syömässä maaseudulla, jossa oli tosi viihtyisä kalaravintola. Se oli myös hyvin suosittu, piha täynnä hienoja maastureita. Niitä tuntuu Tallinnassa olevan tosi paljon. Samalla reissulla kävimme tankkaamassa auton bensalla, viineillä ja kuoharilla. Litrahinnoilla ei suurta eroa, bensa alle euron (15,05 kruunua) ja kuohuviiniä sai myös 12 pullon laatikon tosi halvalla, hintaa en tosin muista.

Tytär osti toppeja muutamat, pojalle löytyi joku tosi hieno kuulapyssy. Itselleni ostin kristallilaseja valkoviinille, koko tusinan. Mulla on jo samaa sarjaa shanppanjalaseja saman verran sekä 6 kpl liköörilaseja sekä pieniä konjakkilasin mallisia laseja. Vielä kun sais vitriinin niin olisi komia. Meillä kun ei ole sellaista eheää seinää mihin sellaisen vitriinin sais. Olohuoneen isot ikkunat ja erkkeri eivät tarjoa mahdollisuuttaa kristallien esittelyyn. Myös ruokailutilassa on ikkunat kahteen suuntaan ja yksi reuna on olohuoneeseen avoin ja viimeinen reuna on keittiön baaritiskiin. Revi siitä sitten.

Loppuviikolla käyn ensi viikon työn alkamisen vuoksi kampaajalla ja huomenna vien lapset, nyt on tarjouksella 2 yhden hinnalla päivällä.

Enpäs tiedä, kumpi on parempi, olla töissä vai tämä loma. Lomalla saa nukkua pitkään ja olla lasten kanssa. Muuten hommat on tylsiä kotiaskareita. Olemme käyneet kyllä lasten kanssa uimassa, Korkeasaaressa, Serenassa ja semmosissa. On ne kivoja, mutta rankkoja. Ehkä olisi pitänyt vaatia loman pätkä ihan itselleen. Tuntuu kyllä hurjalta, että nyt sitten pitäisi jaksaa koko talvi tällä lomalla.