No, työelämä luisuu eteenpäin. Välillä ottaa päähän se, että joutuu odottamaan muiden vastauksia ja toimenpiteitä. Olen siis kärsimätön.

Kehityskeskustelussa kävimme läpi puolivuotta sitten asetetut tavoitteet (suurin osa toteutunut) ja tämän hetken plussat ja miinukset. Noihin miinuksiin on juuri tulossa sitten organisatorisia muutoksia. Ajan kanssa näkyy miten vaikuttaa.

Sisäisessä haussa on paikka auki hommaan, joka kiinnostaisi. Se oli auki jo yli puoli vuotta sitten, mutta ei varmaan löytynyt sopivaa silloin. Matkakin olisi lyhyempi ja julkisillakin voisi liikkua. Enpä tiedä. Toisi se ainakin vipinää hetkeksi. Puolitoistavuotta samassa (talon sisällä) ? onko liian vähän ? Pomo kyllä lupasi sen nimikemuutoksen. Pitäsikö katsoa se ensin ?

Vesijumppa alkoi eilen illalla, 20 -20.30. Aika oli hyvä, ehti kotona tehdäkin jotain ennen lähtöä. Jälkeenpäin sai mennä lukemaan kirjaa.

En muuten ole kertonutkaan, taas tarttui mukaan Seppo Jokisen dekkari. Nimeä en muista mutta kolmasosa on jo luettu. Koskinen Tampereelta.