Jälleen kerran ja uudestaan huomenna pääsin palaveriin kaupungille. Tänään olin ihan pääkaupungin keskustassa. Polleana vein autoni Forumin parkkiin. En ole siellä pitkään aikaan käynytkään. Maksaessani ihka omalla Visalla maksua, huomasin, että parkkilapussa oli jopa auton rekisterinumero. Mitenkäs ne sen siellä tulopuomilla olivat poimineet ? Lähtiessä puomilla syötin tämän maksetun lapun ja odotin että kone sylkee sen takaisin. No, odottaessani minua kehoitettiin samalla tarkistamaan auton valot. Näytössä näkyi autoni sekä edestä että takaa. Kunnossa oli ja kun nappasin kuitin, puomi nousi. Sellaista se on, kaikki etenee.

Palaveri päättyi sen verran myöhään ja kuitenkin aikaisin, että ei kannattanut ajaa officeen takaisin vaan kotiin. Mutta piti vähän käydä shoppaamassa, kun työantaja (asiakkaat) maksaa parkin. Kampin ostoskeskus on iso ja varsin sokkeloinen mun mielestä. Kauppoja on jos jonkin moista, ainakin sellaisia, joita en tiennyt olevan olemassakaan. Huonosti suunniteltu kuitenkin, koska rullaportaat meni niin, että jos vain katseli (myös kun meni päämäärätietoisesti) piti kävellä rullaportailta toiselle. Muissa ostohelveteissä kerroksesta toiseen menee tosi helposti eikä tarvii kiertää. Ehkä ihmiset ostaa enemmän kuin niiden on "pakkokävellä" siellä.

Minä en ostanut mitään muuta, kuin kävin hedelmäbaarissa juomassa ananas-vadelma-banaani-jukurtti juoman. Hinta vaatimattomat 4,10 €. RYÖSTÖ !