Eilen ja tänään oli vaikea herätä, vaikka olen mennyt ajoissa nukkumaan. En ole edes jaksanut lukea tuota Anna Janssonia kun aina muutaman sivun kerrallaan.

Mullahan on töissä ollut joka viikko käyttöönotto, se alkaa perjantaisin ja päättyy keskiviikkona. No tällä viikolla oli yhden toisenkin projektin käyttöönotto, mutta se oli sellainen lyhyt yliheitto. Siinä eilen illalla tehtiin muutokset palveluun ja sitten testattiin yhteydet. Ok meni. Nyt aamupäivä sitten katsotaan, onko missään ongelmia. Sama toistetaan eri paikkakunnilla sitten vielä 3 kertaa.Mun ei itse ole tarpeen olla paikan päällä, kunhan junailen kaiken tiedotuksesta ja aikataulutuksesta ja kustannuksista. Tottakai tiedän missä mennään ja seuraan tilannetta vaikka en paikanpäällä olekkaan. Ja eihän mulla ole edes pääsyä niihin tiloihin missä varsinainen asennus tehdään. Harvalla on, ne on sen verran kriitisiä paikkoja eri organisaatioiden infrastrukstuurissa.

Vesijumppa jäi sattuneesta syystä maanantaina väliin. Lasten harrastukset ovat alkaneet tältä syksyltä. Molemmat soittavat pianoa.

Siis väsyttää ihan sairaasti.