Pitkästä aikaa minulle iski migreeni. Heräsin aamutuimaan päänsärkyyn. Ei siinä auttanut muuta kun kömpiä ylös sängystä ja käsilaukulle etsimään lääkkeitä ja takaisin sänkyyn. Väillä minä pidin lääkkeitä yöpöydällä (viime syksynä) kun migreeni aamuisin oli varsin tavallista. Kun vetää napit naamaan aamuyöstä, on työkunnossa normaaliin aikaan.

Lähdemme lasten kanssa hiustenleikkuuseen ja katsotaan reppuja koulun alkuun ja muita tarvikkeita. Siinä on sitten tämän päivän ohjelma. Kotiin tultua laitan ruokaa ja siivoilen. Illaksi on parikin uutta DVD-elokuvaa odottamassa. Ostin 75 kruunulla Geisha- elokuvan Tallinnasta, eilen kaappasin Henning Mankelin elokuvan kaupasta. Vielä on myös lukemattomia kirjoja jäljellä, joten siinä mielessä mielekästä tekemsitä on tiedossa illaksi.

Toisaalta pitäsi siivoa koko huusholli ennenkuin työt alkavat. Ei sitten enää ehdi. Tietossa kun on melkein joka elokuun viikoksi paljon töitä, isoja ja pitkiä käyttöönottoja ja konversioita. Isäntä pitää isot juhlat kaverille ja senkin takia pitäsi olla siistiä = tavarat poissa silmistä ja pölyt & imurointi. Mutta kun on ollut niin hullu ja rakentanut liian ison kodin, siivouksessa se sitten kostautuu. Nuorimmainen lisäksi leikkii vielä legoilla, joten niitä on joka puolella. Hänen huoneessaan ei edes pysty paljain jaloin kulkemaan.