Eilen illalla jatkoin siivousta vielä Teho-osaston jälkeen. Pesin ikkunoita sisäpuolelta eteisestä ja olohuoneesta. Säätiedotus lupasi nääs aurinkoista täksipäiväksi, joten illalla oli parempi pestä ikkunat auringon puolelta.

Tietokonehuoneessa tein tosi ison siivouksen. Vaihdoin oheislaitteiden paikkoja niin, että johdot ei risteile niin paljon. Nyt saa jopa kaapitkin auki kun johdot ei ole tiellä. Yritin etsiä isännän tavaroista nippusiteitä, että olisin saanut vielä siistimpää, mutta en löytänyt. Tänään laitan sitten ruokailutilan ja olohuoneen kuntoon,  vaihdan mattoja,  raivaan keittiön ja pesen eteisen ikkunat ulkoa.

Kampaaja on kello 17, joten sitä ennen pitää saada aikaan paljon.

Töissä alkaa käyttöönotto tänään, jonka kolleega aloittaa puolestani. Olen laittanu kaiken valmiiksi, hemmolle jää pelkkä aloituspäätöksen lähettäminen asianosaisille, asiantuntijat tietävät mitä tehdään, työlista on tehty hyvissä ajoin. Tiistaina on kriittisin vaihe, isot konversiot pyörivät ja niiden onnistumisesta ja kestosta riippuu sitten loppuviikon aikataulu. Homma on tehty nyt 3 kertaa samassa ympäristössä aiemmin, mutta aina tulee yllätyksiä. No, murehditaan siitä ensi viikolla.

Olen nuorena käynyt  ravustamassa, mutta en ole sen jälkeen saanut oikeita rapuja. Mielestäni ne eivät ole ravintolaruokaa, enkä ole niitä raaskinut torilta ostaa. Mutta minulla on pakkasessa paketti, jonka ostin Prismasta. Tänään aion syödä niitä, pitää ottaakin heti sulamaan. Kotona on kirkasta viinaa pullokaupalla (tiedän koska siivoin isännän viinakaapin, ihan oikean sellaisen, seinällä nurkassa oleva kaappi, jossa on lukko päällä). Siellä oli sekä Koskenkorvaa, Viruvalgeeta, Finladiaa että jotain muutakin, josta en saantu selvää.