Aikaisemmat siivouspäivät ovat olleet pientä eiliseen verrattuna.

Päivällä siivosin jonkin verran yläkerrassa. Mutta sitten hain isännän sukulaisen leipomaan ja sitten kävimme kaupassa. Leipomistyö oli iso urakka. Vaikka minä toimin hanslankarina, molemmat tehtiin töitä koko ajan. Vein leipurin yöllä kotiinsa ja sitten vielä järjestelin pakastimen, että leipomukset mahtuisivat sinne. Pääsin nukkumaan kahden jälkeen. Tiukkaa teki. Tänään syödään sitten lohkoperunoita, koska pakastimessa on kilon pussi niitä. Se vei ylettömästi tilaa ja on helpoin tapa vähentää kuormaa. Tarkoituksena on tarjota vieraille sitten koktailpiirakoita, mutta niitä ei voi ostaa etukäteen, koska ne ei mahdu mihinkään.

Miten minä jaksan ens viikon ? Töissä on se käyttöönotto ja hulinaa, yövieraita alkaa tulla tiistaina ja välillä petit oin niin täynnä ettei varmaan ite mahdu mihinkään. Olis paljon helpompaa kun vieraat tulisi ovesta tietyllä kellonlyömällä Mutta sukulaiset on sellaisia, että niitä pitää passata viimeisen päälle. En tykkää yhttään, juhlat olivat isännän oma tahto. Eilen oli vieraita illalla, en vaan ehtinyt niiden kanssa yhtään seurustelemaan, koska piti keittössä olla.
Vieraat kyllä sanoi isännälle, että yritä kestää nyt juhlat. Höh. Isäntä se pääsee helpolla kun vaan pyhä vetimet päällä patsastelee.Taidan jäädä ylitöihin niin on helpompaa. Vieraat voi itse kaataa kaffinsa.